Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Björn Skifs till Bengans Scen

Du läste rätt! Björn Skifs till Bengans Scen!

För elfte året i rad under Musik vid Siljan bjuder dragspelaren och underhållaren Bengan Janson in en artistvän till Klockargården i Tällberg för en intim och avslappnad konsert. Musik varvas med anekdoter och tillbakablickar. Bengans Scen har blivit en av Musik vid Siljans mest uppskattade inslag. I år har vi det stora nöjet att presentera Björn Skifs som gäst! Att se dessa två underhållare av rang – tillsammans på en och samma scen – kommer att bli en magisk upplevelse. Biljettsläpp sker nästa vecka!

Björn Skifs meddelade i höstas via sin hemsida att han tar en paus från artisteriet:

”Nu har jag dessutom kommit fram till att jag vill/måste/bör ta en s k time-out, en rejäl paus i jobbet. Varför det nu då? När man har ett kreativt arbete krävs det att man hela tiden är nyfiken, inspirerad, alert, sugen och har en obetvinglig lust att hitta nya idéer och uppslag för att gå vidare. Ibland händer tyvärr ändå det där som inte får hända – man tappar allt det där. Tappar sugen. Då gäller det förstås att hitta den igen, och det gör man i mitt fall lättast genom att ta en paus. En rejäl. Så att man så småningom börjar klättra på väggarna av leda och längtan efter att få sätta tänderna i nya projekt och idéer.” – Björn Skifs

Vad pausen har gett återstår att se. Vi tycker det är extra kul att han åter känner sig ”nyfiken, inspirerad, alert och sugen” och återvänder för att göra denna speciella konsert ihop med Bengan. Vi är väldigt nyfikna på vad Bengan och Björn kokat ihop!

Bengans Scen tisdag 1 juli 20.00 Klockargården Tällberg
Biljetterna till Bengans Scen släpps onsdag 19 mars kl. 10.00 via vår biljettshop, Siljan Turism och Visit Södra Dalarna.
Entré och boendepaket finns att boka via Klockargården

Läs en kort intervju med Bengan Janson i Dalarnas Tidningar

Leave a comment

name

email (not published)

website