Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Fredag 6 juli bjuder Cantamus på Kärlekens visa

Kärlekens visa – svensk körlyrik till naturen, kärleken och livet
Kammarkören Cantamus från Västerås framträdde i Rättviks kyrka pingsten 2015 och kommer nu tillbaka för en konsert under Musik vid Siljan. Den här gången sjunger kören i Söderås Missionshus, det vackra byggnadsminnet med Rättviks kanske mest hänförande utsikt. Missionshuset ligger precis där vyn mot Siljan öppnar sig om man kommer från Falun.
De ger ett a capellaprogram som de valt att kalla ”Kärlekens visa – svensk körlyrik till naturen, kärleken och livet”. Framträdandet ingår i en veckoturné med konserter i Hallstahammar, Bromma och Rättvik.
Rättviks Missionsförsamling säljer fika innan konserten.

Mer information finns under Program – konserter 2018.

 

Leave a comment

name

email (not published)

website