Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Nu kör vi!

Det är nu måndag den 4/7 och festivalen kör snart igång. Solen har brutit igenom molntäcket och utlovar fantastiskt invigningsväder. Läs en intervju från dagens Dalarnas Tidningar med Dalasinfoniettans chefsdirigent Bjarte Engeset om vad Grieg betyder för honom. Intervjun finner ni här.

Vi ses på Bergtatt – i Dalhallas fantastiska miljö! Ännu finns det några biljetter kvar. Köp via Siljan Turism och vår hemsida! Välkomna!

Biljetter kan ni köpa via Siljan Turism eller vår webbshop tills en timme innan utsatt konserttid. Efter det hänvisar vi till entrén. Notera att producent Hélena inte kan besvara frågor gällande program och biljetter. För dessa frågor hänvisar vi till Siljan Turism på 0247-796130.

Leave a comment

name

email (not published)

website