Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Biljetter och årets artister

Från arla morgonstund i Tällberg till sena kvällen vid Mora Kajen, utomhus i Siljansbygdens sköna natur, på dansbanor vid Siljans strand, inomhus i våra vackra kyrkor, på restauranger och bygdegårdar kan man lyssna, delta, dansa, sjunga, äta och dricka gott. Helt enkelt njuta sig igenom en fantastisk sommarvecka i hjärtat av Sverige – i den vackra Siljansbygden.

Vi har den stora glädjen att presentera hela 64 evenemang under årets upplaga av den traditionsrika festivalen. Mellan den 4 och 10 juli (vi tjuvstartar dock redan den 3 och drar ut på tiden till den 11) bjuds vi tradition, förnyelse och mångfald. Musicerande barn och unga blandas med stjärnskott, storheter på höjden av sin karriär och älskade veteraner. Jazz möter folkmusik möter klassiskt möter körsång möter världsmusik möter opera möter musikal möter dansband möter folkdans möter nordiskt möter populärmusik. Bredden och mångfalden gör festivalen unik. Fullständigt program för nedladdning finner ni här. Ett bläddringsbart program kommer inom kort.

Passa på att köpa era biljetter redan nu!

Leave a comment

name

email (not published)

website