Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Furudal: Årets Bruksstipendium till Hannes Heinemann

På torsdag 6 juli tar oboeisten Hannes Heinemann emot 2017 års bruksstipendium från Stiftelsen Furudals Bruk, i samarbete med Bra Hus. Bruksstipendiet utdelas vid den årliga Soppkonserten under Musik vid Siljan-veckan i Kättningsmedjan, Furudal. Tillsammans med Valhalla blåskvintett framför Hannes Heinemann (preliminärt) Summer Music av S. Barber, Serenaden for wind quintet av J. Röntgen och Wind quintet av C. Nielsen. Som solostycke framför han någon av Six Metamorphoses after Ocid av B. Britten.

Information och kontakt
Tid: Torsdag 6 juli 2017 kl 11.30
Plats: Furudals Bruk, Kättingsmedjan
Kontakt: Stiftelsen Furudals Bruk, Lennart Öhnell Tel : 070 – 559 45 00 Mail: lennart.ohnell@furudal.com

Leave a comment

name

email (not published)

website