Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Foldern för program i Boda klar

Boda Hembygdsförening presenterar nu programfoldern för sina konserter och danskvällar där det blir många Folkmusikkonserter och danser på Boda loge samt Boda Kammarmusikvecka med fyra fantastiska konserter som är planerade i Boda kyrka. Ni hittar foldern och all information på www.bodabygden.se.

Hembygdsföreningen hoppas och tror att förutsättningarna för hur vi kan mötas, träffas i grupp resp publik, ska bli förändrade till vecka 27 så att de kan genomföra kurser och konserter med publik om än med vissa begränsningar utifrån förhållningsregler från regering och FHM.

Kontaktperson Gunnar Brandin, gunnarbrandin@violinmakare.se.

 

Leave a comment

name

email (not published)

website